Stars

Marijana Batinić: "Kaže Luka Nižetić da sam se obukla kao da radim u gradskom poglavarstvu, a što vi mislite?"

  • Voditeljica Marijana Batinić uživa u rodnom Splitu
  • Provodi vrijeme s obitelji i prijateljima, a sad je na Instagramu podijelila i šaljivo mišljenje prijatelja Luke Nižetića o njenom outfitu
  • Marijana je zatim svoje pratitelje upitala što oni misle o njenom modnom odabiru, a mnogi su se pridružili šaljivim asocijacijama

Marijana Batinić proteklih nekoliko dana, kao i za blagdan Uskrsa uživa u rodnom Splitu. U sunčanom Splitu puni baterije u njoj najugodnijem okruženju, s obitelji i prijateljima.

Osim u druženju s obitelji, iskoristila je priliku i za uživanje s prijateljima. Na svojem Instagram profilu podijelila je mnoštvo fotografija s društvom u kojem su se našli i Viktorija Rađa, Nataša Janjić Medančić i Marijanin dugogodišnji prijatelj, pjevač Luka Nižetić.

S Viktorijom Rađom pred Uskrs je slagala popularan slatki kruh, pincu, a sad je podijelila komentar koji je Luka Nižetić imao na njenu modnu kombinaciju.

Uz fotografiju gdje pozira splitskim Prokurativama, Marijana je napisala: „Kaže @lukanizetic da sam se obukla kao da radim u gradskom poglavarstvu. A što vi kažete?“, upitala je u šali popularna voditeljica. 

Ana Gruica ostavila je emotikone koji plaču od smijeha i srca, a Marijana joj je odgovorila kako je Luka Nižetić „obukao pidžamu, ali nisam to htjela napisati“ uz dodatne emotikone koji plaču od smijeha.

Njen styling sastojao se od širokog tamnog sakoa, crnih traperica i svijetloplave košulje. Na nogama je nosila bež visoke čizme, a sve je upotpunila smeđom Coccinelle torbom. 

Njeni pratitelji u komentarima imali su i neke druge ideje na što bi outfit voditeljice mogao asocirati pa su tako komentirali: „U zet-u!“, „Kao odvjetnica!“, a glumica Ana Maras Harmander također je dodala „Ili hipodromu“ uz mnoštvo emotikona. Ostali pratitelji pohvalili su Marijaninu modnu kombinaciju. 

Kako se tebi svidio Marijanin modni odabir?

Možda vas zanima Marijana Batinić isprobala novu žičaru: „Ako zaboravimo da smo je mi platili, užitak je provozati se“ Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    A KAKO SE TEK ON OBLAČI.....