Stars

Koja kraljica! Evo zašto je britanska misica vratila krunu

Ova djevojka ima stav: 28-godišnja Zoiey Smale učinila je ono što bi malo koja djevojka na njezinom mjestu

Njezinoj sreći sigurno nije bilo kraja kad su je krajem lipnja okrunuli titulom najljepše u cijelom Ujedinjenom Kraljevstvu. No, 28-godišnja Zoiey Smale iz Nottinghamshirea je, revoltirana, prije nekoliko dana vratila krunu. A mi joj čestitamo na tome! Što je Zoiey izbacilo iz cipela? Zahtjev organizatora da do završnog kruga natjecanja u Ekvadoru "smršavi što je više moguće".  A ona nosi broj 38. 
 | Autor: Instagram Instagram


Hm, ta djevojka je itekako fit, ona je zdrava i lijepa i naravno da ju je uputa organizatora zatekla. No, ona je učinila ono što ne bi napravila baš svaka djevojka na njezinom mjestu - umjesto da iz frižidera izbaci sve što ima više od 5 kalorija, ona je vratila krunu i obratila se putem Facebooka javnosti. "Žalosti me što još uvijek postoje organizatori natjecanja ljepote koji smatraju da moraš biti mršava da bi bila lijepa. Moje tijelo me nosi 20+ godina po ovoj zemlji, omogućava mi karijeru na koju sam jako ponosna, omogućava mi da nosim dijete i - najbolje od svega, moje me tijelo nikad nije izdalo". 
 

 

❤️ #love

A post shared by Zoiey 🇬🇧 (@zo1ey) on

Natjecanja ljepote, napisala je Zoiey, trebala bi biti mjesta na kojima "prave kraljice osnažuju druge, na kojima sudjeluju pametne žene koje pomažu da se društvo ujedini. Neki od vas možda misle da je to što se povlačim kukavički, ali ja ne mislim da je u redu da moje lice zastupa vrstu morala u koju ne vjerujem. Vraćam krunu i novoj misici želim sve najbolje".  

 

I will not be bullied into silence. I am happy to share all the media I have supporting my statements made. I knew there would be a counter argument, everybody has the right to defend themselves. But to point blankly lie! That is the lowest of the low. I was amicable and gave half a story when I spoke out. I can delve a little deeper and prove statements like "pretty face but need to work on my body". Thankful for them I am not a bitter person and my reputation means the world. I am supporting body shaming is wrong. Please tell me how I am gaining anything personal. Regardless, asking someone, advisory or not to take exercise and diet on any photo is just a flowery attempt to admit what is 100% body shaming. If my photos are out dated then why am I wearing the sash? I am proud of who I am and I will stand by my statements. I love that people feel empowered by knowing they are not alone. You will never break me, ever! #bodyshaming is wrong!

A post shared by Zoiey 🇬🇧 (@zo1ey) on

Photo: Instagram

Komentari 0