Moda

Vesele nijanse proljeća: Cipele i dodaci vedrih boja hit su ove sezone

  • Proljeće je oko nas razasulo predivne boje - vrijeme je da se i mi izvučemo iz tamnih zimskih outfita
  • No, što kažete da ove sezone isprobate cipele i modne dodatke u pastelnim ili jarkim bojama?
  • U tom slučaju, čestitamo na najtrendi potezu sezone - a inspiraciju i super komade pronađite u aktualnoj CCC ponudi 

Dakako da se s parom crnih, bež ili smeđih cipela (ili svih njih) osjećamo spremni na apsolutno sve stilske izazove koje nam donose dnevne ili večernje prilike, ali ipak je tako poželjno iskoračiti iz zone komfora, posebno u proljeće. Naravno da sa sve sunčanijim i toplijim danima, plavijim nebom, okruženi rascvjetanim stablima i proljetnicama odbacujemo teške materijale i boje i odijevamo prozračno i svijetlo, ali - zašto se zaustaviti na odjeći? Svježinu i kolorit proljeća u svoj styling možemo uklopiti i kroz obuću i modne dodatke što ne samo da će stvoriti zanimljiv stilski moment, već i cjelokupan styling izdvojiti iz mase.   
Kada govorimo o najpoželjnijim cipelama sezone, tri modela vladaju ulicama ovo proljeće - loaferice, balerinke i tenisice - a vidjeti ih u bilo pastelnim, bilo jarkim nijansama tako je osvježavajuće.
Isto vrijedi i za torbe, bez kojih stilska jednadžba jednostavno ne funkcionira - zaokružiti svoj styling detaljem u neočekivanoj boji govori samo jedno - moda je zabavna igra u kojoj mjesta dosadi ne bi smjelo biti.

Balerinke

Bile su veliki hit pa su na neko vrijeme nestale da bi se vratile - veće (i poželjnije) nego ikada. I u proljeće 2024. balerinke koračaju kao must have model uz koji se stvaraju ženstveni outfiti. Toliko su zahvalne da jednako dobro funkcioniraju uz casual kombinaciju s trapericama, baš kao i uz svečaniju haljinu. A one u boji ne mogu ostati neprimijećene - jedini im je nedostatak to što ćete stalno morati odgovarati na pitanje: "Gdje si ih kupila?". 

 | Autor:
Balerinke Nine West, CCC; balerinke Nine West, CCC; balerinke Jenny Fairy, CCC

Loaferice

Klasične Penny loaferice, chunky model, one s potpeticom ili minimalističke? Nije važno, bitno je da posjedujete par ove obuće. Godinama su obožavani model - i ne bez razloga. Osim što sjajno izgledaju, ovo je udobna obuća, nosiva i totalno bezvremenska. Cool su u kombinaciji s trapericama, otmjene s odijelom i vrlo trendi uz suknju ili haljinu. Pošto već sigurno imate crni par u svom modnom arsenalu, ovo proljeće malo razdrmajte stvari i počastite se parom u nekoj svježoj nijansi. Da, može i u mint zelenoj - dapače!
 | Autor:
Loaferice Jenny Fairy, CCC; loaferice Lesocki, CCC; loaferice Gino Rossi, CCC

Tenisice

Ako vam je ormar ispunjen neutralnim tonovima, pastelne tenisice su sjajan način da dodate malo boje svojoj garderobi, a da ipak ne iskačete previše od svog stila. Baby pink, nježnoplava, mentol zelena ili svjetloljubičasta nijansa u paru s lijepim modelom tenisica dobitna su kombinacija koja spaja nježno i sportsko, jednako kao i sezonalno i bezvremensko.  

 | Autor: Tenisice Jenny Fairy, CCC, tenisice DeeZee, CCC, tenisice Jenny Fairy, CCC 

Torbe u boji

Ništa ne podiže tako brzo modno raspoloženja kao lijepa torbica u živim bojama. Modeli koji se mogu nositi preko ramena, smješteni u lakat ili s elegantnom ručkom odmah će udahnuti živost stilskoj kombinaciji, dajući svakom outfitu pravu dozu zabave. Čak i one koji se pomalo opiru jarkim bojama mogao bi privući stilski spektar kakav smo pronašli u CCC proljetnoj ponudi torbica. Uživajte!
 | Autor: Torba Nine West, CCC, Torba DeeZee, CCC, torba Jenny Fairy, CCC

Photo: CCC

Komentari 0