Moda

Reserved ima zanimljiv model: satenske hlače u cargo stilu pun su pogodak!

  • O cargo hlačama ove se sezone manje priča za razliku od prošle kad je hype bio nemoguć
  • No, one se i dalje nose, itekako. Samo se sada, u drugoj godini popularnosti, pojavljuju sve maštovitiji modeli
  • Na ovim Reserved hlačama najviše nam se svidio spoj "grubih" cargo elemenata s nježnim satenskim materijalom čija se boja presijava

Tražiš hlače a la traperice, ali da su ipak laganije? Tražiš cargo hlače, ali da su ipak malo elegantnije? Možda i ne tražiš, ali mi smo ih pronašli! Pa možda još poneko osim nas shvati kako mu trebaju baš ove hlače.

Ukratko, možda ćeš se složiti, a možda i ne, nama su ove hlače iz Reserveda baš odlične. Komad koji bi nam baš dobro došao u proljetnoj garderobi. Što nam je tako super? Za početak, materijal i boja. Hlače su izrađene od svjetlucave satenske tkanine s efektom prelijevanja boja - stvaraju baš zanimljivu igru svjetlosti kad se krećemo, a one se presijavaju. Premda ovako tamnoplave izgledaju kao deblji komad, odlične su baš za toplije dane jer su načinjene od mješavine viskoze.

 | Autor: Reserved Reserved

No, to nije sve. Odličan nam je i kroj. Visok struk (izdužuje figuru, posebno noge - lajkamo!), široke nogavice (što šire, to bolje ove sezone, kažu), a i one nas malo stanjuju, kad smo već kod toga. A najotkačeniji su nam cargo detalji poput našivenih džepova, točnije taj neočekivani spoj elegantnog satenskog materijala i "grubih" cargo hlača. 

 | Autor: Reserved Reserved

Reservedove satenske hlače cargo stila su, da stvar bude još bolja, trenutačno i snižene za 22% pa im tako cijena iznosi 35,99 eura.

 | Autor: Reserved Reserved

Photo: Reserved

Komentari 0