Moda

Rasprodana haljina koju nosi Ana Tolj nas je podsjetila zašto je ovo jedan od najpopularnijih brendova haljina

  • Proljetne haljine su must have komad, a posebno volimo one komade koji su malo drugačiji i zanimljiviji
  • Bijelo crvena kombinacija boja veliki je modni trend ovoga proljeća, a to nam je dokazala i Ana Tolj
  • Haljina koju nosi Ana Tolj, brenda Self-Portrait, prekrasan je komad u koji se isplati uložiti novac 
  • Pročitaj više: Ni Kate Middleton ne može odoljeti Self-Portrait haljinama

Proljeće je godišnje doba u kojem najviše posežemo za haljinama u svom ormaru pa nije ni čudno što nas upravo one najviše privlače. Bilo da se radi o mini, midi ili maksi modelima haljina, konstantno smo u potrazi za novim i zanimljivim komadima. Jednu takvu zanimljivu haljinu, vidjeli smo na influencerici Ani Tolj. Naime Anina haljina nam je pokazala kako se dobro slažu crvena i bijela boja te kako je za dobar proljetni outfit potrebna samo mala haljina. 

Ana je vikend provela u romantičnoj Istri i za tu priliku je odjenula bijelo crvenu haljinu jednog od najpopularnijih brendova haljina, Self-Portrait. Riječ je o mini haljini koja seže do polovice bedra, a dolazi u bijeloj boji s crvenim detaljima cvijeća i čipke. Ova haljina idealan je spoj romantike i ženstvenosti, jer sam kroj je više na "slatku" stranu, dok crvena čipka haljini daje ženstvenu notu.

Možda vas zanima Nova kolekcija omiljenog brenda Self Portrait Rubrika Moda Moda

Self-Portrait inače je kao brend poznat po haljinama koje su posebne i drugačije od drugih u ponudi, a ovo je jedan od takvih komada. Haljina brenda Self-Portrait koju nosi Ana Tolj je rasprodana, a dokaz je da ulaganje u kvalitetne i dobre komade nije bačen novac jer oni nikada ne izlaze iz mode. Brend u ponudi ima crvenu i bijelu haljinu koje se uklapaju u tenniscore trend i koje će, baš poput ove haljine koju Ana nosi, biti vječni komadi u ormaru svake djevojke. Cijena haljina je 440 eura.

Foto: Self Portrait, crvena tenniscore haljina | Autor: Foto: Self Portrait, crvena tenniscore haljina Foto: Self Portrait, bijela tenniscore haljina | Autor: Self-Portrait Self-Portrait Foto: Self Portrait, bijela tenniscore haljina

Kao i slatku mini haljinu s prorezom u crveno bijeloj kombinaciji boja koja je veliki trend i ovoga proljeća. Cijena haljine je 475 eura.. Ne znamo koju od ovih haljina bismo prije nosili.

Foto: Self Portrait, bijelo crvena mini haljina | Autor: Self-Portrait Self-Portrait Foto: Self Portrait, bijelo crvena mini haljina

Photo: Instagram @anatoljmakeup

Komentari 0