Moda
Birkenstock sandale

Ovaj novi model Birkenstock sandala mogao bi biti bestseller ovog ljeta, što kažeš?

  • Jedva čekamo tople dane kako bismo nosile laganiju odjeću, a i omiljene nam sandale
  • Birkenstock ima novi model na tržištu i lako bi mogao biti hit ovog ljeta
  • Otkrit ćemo ti o kakvoj se modernoj sandali radi te kako je stilizirati

Brend Birkenstock iz sezone u sezonu impresionira nas novim modelima koji se odmah postavljaju kao pravi klasici u našem ormaru za cipele. Naše novo otkriće su Shinjuku sandale. Plus: Imamo nekoliko prijedloga kako možeš najbolje kombinirati ove nove Birkenstock sandale!

Birkenstock Shinjuku sandale postat će must-have ovog ljeta 

Birkenstock Shinjuku su sandale koje impresioniraju svojim urbanim i sportskim izgledom. Mješavina materijala i modernih kopči u kombinaciji s prepoznatljivim potplatom osobito su upečatljivi. Bojama usklađeni detalji upotpunjuju elegantan izgled cipele. Gornji materijal izrađen je od visokokvalitetne i mekane nubuk kože u kombinaciji s tekstilom. Osobito se smeđi model može kombinirati na razne načine i zato ima veliki potencijal da postane ljetni modni bestseller - ne samo za hodanje prirodom već i za gradsje šetnje.

Cijena Birkenstock Shinjuku iunosi 210 eura. 

 | Autor: PR/Birkenstock PR/Birkenstock Foto: PR/Birkenstock, Shinjuku sandale

Možda vas zanima Zlatne i srebrne cipele obilježit će ovu godinu i nećemo ih nositi samo u posebnim prilikama. Izdvojili smo 15 najljepših modela Rubrika Moda Moda

Kako stilizirati  Birkenstock Shinjuku sandale?

Želiš elegantan, ali udoban stil? Kako bi predstavila Shinjuku sandale sa stilom, možeš ga kombinirati s ležernom odjećom. Što misliš o, primjerice, jednostavnoj bijeloj bluzi, širokim trapericama i kožnoj jakni? Kako bi dodala ženstveni štih, odjeću možeš upotpuniti dodacima poput sunčanih naočala, male torbe preko ramena i nekoliko jednostavnih zlatnih komada nakita.

 | Autor: PR/Birkenstock PR/Birkenstock Foto: PR/Birkenstock, Shinjuku sandale

Alternativno, novi model možeš kombinirati uz prozračnu ljetnu haljinu ili maksi haljinu. To izgledu daje opušten i ženstven šarm. Zatim se mogu dodati slamnati šešir i pleteni ceker kako bi kompletirala outfit. Ova kombinacija haljine i sandala stvara jednostavan i moderan izgled za ljeto!

Možda vas zanima Sandale su neizostavna obuća za lijepo vrijeme, a ova 4 modela ćemo najviše nositi ovog ljeta Rubrika Moda Moda
Photo: PR

Komentari 0