Moda

Look za 5 Lidije Lešić: Lagana pletena haljina, najpoželjnije špagerice i dodatak koji je sama osmislila

Ako se pronađeš u "modnoj krizi" i nisi sigurna što odjenuti, Instagram profil Lidije Lešić prepun je inspirativnih modnih kombinacija. Poznata je kao jedna od najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj i to ne bez razloga. Zavirili smo na njezin profil i oduševili smo se s modnom kombinacijom koju je odjenula. Spoj je cool, odvažnih komada i profinjene ženstvene estetike. 

Glavni, i najuočljiviji komad u ovoj modnoj kombinaciji je svakako duga haljina modnog brenda Mona. Riječ je o haljini u bež boji, koja ima mnogo zanimljivih detalja poput lagano podstavljenih ramena. Njezini dugi rukavi su "razrezani" napola, tj. na donjem dijelu se rastvaraju stvarajući elegantan i skupocjen dojam. Uz detalje na rukavima, haljina s obje strane struka ima V izrez te veliku kopču na prednjici koja drži tkaninu. Iako je uska u gornjem dijelu, s polaganim padom haljina se lagano širi pa u istoj nije otežano kretanje. Materijali od kojih je ova haljina napravljena su 79% viskoza i 21% lan. Zbog  svih detalja haljina izgleda kao nešto što bismo nosili u svečanim prilikama, a njezina cijena je 198,90 eura. 

Foto: monaonline.com, duga haljina bež boje | Autor: monaonline.com monaonline.com Foto: monaonline.com, duga haljina bež boje Foto: monaonline.com, duga haljina bež boje | Autor: monaonline.com monaonline.com Foto: monaonline.com, duga haljina bež boje Foto: monaonline.com, duga haljina bež boje | Autor: monaonline.com monaonline.com Foto: monaonline.com, duga haljina bež boje

Lidija je uz haljinu odjenula i sandale s punom petom. I iako ne bismo rekli da uska haljina i najpopularnije cipele proljetne sezone idu zajedno, sada smo se uvjerili da se odlično slažu. Lidijine sandale na punu petu su u bež boji i samim time izgledaju elegantnije, a nosive su na razne odjevne kombinacije. 

Foto: Net-a- Porter/ Jimmy Choo, sandale na punu petu (1595 eura) Možda vas zanima Vratile su se! Sandale na punu petu zauzele su trgovine, evo 12 najboljih modela Rubrika Moda Moda

Kako bi cijeli look poprimio cool izgled, Lidija je dodala pleteni šeširić u jednakom tonu boja. Riječ je o šeširima koji su posljednjih godina tijekom toplijih dana bili veliki trend, a osim što čuvaju tjeme i lice od sunca, odličan su modni dodatak. Lidija je na ovaj način pokazala kako se odlično mogu kombinirati elegantni i street style komadi, a posebno nam se sviđa što je šešir djelo njezinog modnog brenda, My Choice. Njihov web shop je trenutno u izradi, a sve detalje o proizvodima možete potražiti na Instagram profilu brenda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MY CHOICE (@mychoice.hr)

 

 

Photo: Instagram @lidijalesic

Komentari 0