Moda

Ah, ti geni: Djeca slavnih osvajaju svijet modelinga

Velike promjene odvijaju se na modnim pistama pa bi poznata imena uskoro mogli zamijenit neki novi klinci...

Čini li se i vama da su svjetskim modnim pistama zavladali neki novi klinci kojima bi uskoro čak i trenutno najpoznatija modna imena, poput Adriane Lime, Gisele Bundchen ili pak Kendall Jenner, mogle ustupiti svoje mjesto? Da, da, koliko god vam se to činilo nemoguće, vremena se polako mijenjaju, a ako su vam se slučajno lica mladih nada učinila poznata, za to postoji jako dobar razlog.

Naime, u svijetu modelinga vlada zanimljiv trend - revije su okupirala djeca slavnih roditelja!

Maya Hawke

 

Preview the Spring 17 campaign shot in Woodstock and starring #MayaHawke, link in bio

Fotografiju objavljuje ALLSAINTS (@allsaints)

Kći jedne od najpoznatijih ljepotica iz svijeta glume, Ume Thurman i glumca Ethana Hawkea, imala je od koga naslijediti dobre gene, a upravo je to naslijeđe iskoristila za ostvarivanje uspjeha u modi.

Britanski brend All Saints izabrao je upravo 18-godišnju Mayu za zvijezdu svoje modne kapmanje za proljeće/ljeto iduće godine. Bio je ujedno i prvi angažman mlade studentice glume. No, već sada svi imaju samo riječi hvale za nju.

Lily-Rose Depp

Nasljednica Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis, Lily-Rose Depp još od 2015. godine je Chanelova ambasadorica. Nedugo nakon početka njihove suradnje bila je i model za njihovu kolekciju naočala, ali i nosila komade ovog popularnog brenda u Cannesu i na Met Gali. Prvu veću kampanju za Chanel odradila je nedavno kada je postala novo zaštitno lice za Nº5 parfem.

Kaia Gerber

 

siblings day, love you brother.

Fotografiju objavljuje Kaia Gerber (@kaiagerber)

Kći Cindy Crawford već sad sigurno ide maminim modnim stopama. Iako joj je tek 14 godina, Kaia Gerber već sad je ostvarila zadivan uspjeh u modelingu.

S bratom Presleyjemje odradila editorijal za časopis CR Fashion Book, snimila je kampanju s majkom Cindy za Chrome Hearts, a nedavno je snimila i svoj prvi modni film za kuću Miu Miu.

Willow i Jaden Smith

Kći i sin Willa Smitha već sad su ostavili značajan trag u svijetu mode. Osim što je Willow odradila odličan editorijal za modni magazin CR Fashion Book, gdje je nosila odjeću i nakit slavnih američkih dizajnera, njezin je talent prepoznao i prestižni Vogue koji ju je ocijenio kao 'modnu ikonu u nastajanju'.

Jednako uspješan je i njezin brat poznatiji kao 'dječak u suknji', a u moru značajnih modnih suradnji posebno se ističe laskava titula zaštitnog lica brenda Louis Vuittona.

Photo: Getty Images

Komentari 0