Moda
1/10

Zašto su fashionistice ovog ljeta sandale zamijenile čizmama?

Ne, ne, nije im hladno nogama, u pitanju je velika promjena u modnim pravilima

Mijenjanje garderobe iz sezone u sezonu stvar je prošlosti - moda je, izgleda, postala bez sezonska, kako na ulicama tako i na modnim pistama. Cruise kolekcije koje se tako nazivaju jer donose komade za toplije vrijeme, danas imaju jednako krzna i kože kao jesenske dizajnerske linije.

 | Autor: Splash Splash

A fashionistice kod kojih tražimo modnu inspiraciju ovog se ljeta uopće ne zamaraju odrednicama ljetnog stila te su zamijenile gladijatorice, natikače i sandale za zatvorene kožne čizme.

 | Autor: Splash Splash

Kendall Jenner ovog smo ljeta često viđali u čizmama, koje obožava kombinirati sa superkratkim hlačama i omiljenim odjevnim predmetom - crop topićima.

 | Autor: Splash Splash

A i njena prijateljica Gigi voli ovaj stil, a preko ljeta se čak nije odrekla ni krznene stole.

 | Autor: Splash Splash

Gwen Stefani pronašla je način kako uklopiti čizme u svoj ljetni stil. Crvene gležnjače uparila je s ružem, a uz dugu Moschino majicu nisu joj trebale hlače.

 | Autor: Splash Splash

Pjevačica Rita Ora dokazala je da čizme itekako idu uz hit ljetni komad - slip haljinice, a crveno-crna kombinacija savšena je za izlazak u klub.

 | Autor: Splash Splash

Čizme ljeti odlično izgledaju i u kombinaciji s traper minicama, ali i dugačkim haljinama i suknjama, pogotovo onima u boho stilu. A ako su vam dosadile vaše lanjske čizme, već sad u možete kupiti modele iz jesenskih kolekcija, koje su stigle u trgovine.

U galeriji pogledajte naše prijedloge...

Photo: Splash

Komentari 0