Naša djevojka s naslovnice odnijela je titulu prve pratilje na izboru za miss

Ovo je odličan uspjeh za mladu Šibenčanku, Anđelu Rončević, koja je bila i lice s naslovnice Budi.IN magazina

Na izboru za Miss Šibensko-Kninske županije, koji je održan u petak, 29. travnja, titulu prve pratilje odnijela je mlada Anđela Rončević, koja je krasila naslovnicu jednog broja Budi.IN magazina.

 | Autor: arhiva arhiva

Iako je pobjednica izbora bila Mihaela Dragutin, za 18-godišnju Anđelu ovo je odličan uspjeh kojeg nije ni očekivala.

"Na izbor za miss prijavila sam se iz znatiželje. Htjela sam vidjeti kako je sve to skupa, priprema, sam taj nastup i htjela sam vidjeti kako ću se ja znati snaći u tome. Priznajem, pomogao mi je i nagovor mojih bližnjih." kaže Anđela.

 | Autor: ŠibenikIN ŠibenikIN

Lijepa Šibenčanka još uvijek ide u srednju školu, a u slobodno vrijeme uživa pišući svoj modni i lifestyle blog LIVE IT-WIN IT, piti kave s prijateljicama i putovati. Izbor za miss bio joj je odlično iskustvo iz kojeg je izašla s novim znanjima i prijateljstvima.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

"Pripreme su tekle odlično. Naše voditeljice Ljiljana Stamenković i Darija Šarić pobrinule su se da sve izgleda savršeno, a u ovih mjesec dana pripreme naučile su nas pravilno hodati iako smo možda svi bili uvjereni kako je to najlakši dio. Naučile smo i neke plesne korake, ali najvažnije od svega, naučile smo se odgovornosti, kako se snalaziti pod pritiskom i stekle smo jedno novo i predivno iskustvo. Uopće nije bitno koja je titulu ponijela jer smo ustvari sve pobjednice." komentira Anđela.

 | Autor: ŠibenikIN ŠibenikIN

Mlada Anđela zahvalna je svima koji su joj pomogli na natjecanju i jako je zadovoljna i ponosna što se uopće na to odvažila.

"Veliki korak je bio odvažiti se, prijaviti i stati pred sve te ljude. Sve u svemu jako sam zadovoljna kako sam to odradila. Dala sam sve od sebe, a da bi izgledale još bolje pobrinule su se vizažistica Katarina Maglov i frizerka Meri Kardum."

 | Autor: ŠibenikIN ŠibenikIN

Anđela, koja nam je za Budi.IN otkrila kako najviše voli nositi ženstvene komade, koji ističu liniju, zablistala je u svom omiljenom izdanju i na izboru u narančastoj večernjoj haljini šibenske dizajnerice Karmen Herceg.

Čestitamo lijepoj Anđeli na ostvarenom uspjehu i želimo joj ih još puno u daljnjem životu!

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0