U subotu u Budi.IN-u ne propustite kupone za do 40 posto popusta na torbice, cipele, odjeću...

U subotu uz 24sata potražite kupone Budi.IN-a i naših partnera za shopping s kojima možete uštedjeti do 40 posto u odabranim dućanima sve do 13. svibnja, a samo 7. svibnja plaćanjem American Express karticom dobivate još 10 posto popusta.

U omiljene dućane svih trendseterica upravo su stigle nove proljetne kolekcije pa je idealno vrijeme da obnovite ormar. Bilo da vam trebaju savršeni modni detalji poput “statement” ogrlica, odličnih sunčanih naočala ili espadrila za kojima luduju baš sve fashionistice ili želite nabaviti savršenu proljetnu torbicu, haljinu, traperice ili jaknu, uz kupone zaista možete uštedjeti. Zato ne propustite subotnje izdanje Budi.IN magazina. 

Kako nam je ovaj tjedan kiša pomalo uništila planove odlučili smo najveću modnu temu novog broja posvetiti cvjetićima. Cvjetići? Za proljeće? Revolucionarno. Rekla bi Miranda Priestly, Vogueova urednica koju je u filmu “Vrag nosi Pradu” igrala Meryl Streep. No unatoč njezinu neslaganju, ali i neslaganju brojnih fashionistica koje svako proljeće traže nešto novo, uvijek se nekako vratimo cvjetićima. Jer postoji li drugi uzorak koji bolje opisuje dolazak sunčanih dana i mami osmijeh na lice? Rekli bismo ne. Zato ovaj uzorak svakog proljeća objeručke prihvatimo, a dizajneri i high street brendovi se potrude da on iz sezone u sezonu bude što inovativniji.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Želju za cipelama ove subote zadovoljit ćete tekstom o platformama, a donosimo vam i izbor najljepših. Baš kad pomislite da ne postoji nova stvar koja se može dogoditi u svijetu obuće, modni dizajneri pojave se s nečim neočekivanim - iako su na pistama prisutne već nekoliko godina (Chanelova resort kolekcija 2013. isključivo je šetala u njima), creepersice, flatforms ili, ako niste upoznati s nazivima trendova - cipele s ravnom platformom, jedan su od najpopularnijih modela danas.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Je li slučajnost da se tie-dye trend vratio na modne piste baš iste godine kada je bend Grateful Dead odsvirao svoj posljednji koncert nakon 50 godina? Mislimo da ne. Za proljeće ove godine legendarni hipijevski uzorak dobio je moderni “update” i prešao s majica za bendove na odjeću koja je spremna za najglamuroznija izdanja ili, ako baš želite, i za ulicu. Psihodeličnu inspiraciju donosimo vam u novom broju. 

 | Autor: Rex Rex

Nismo zaboravili niti na ljubiteljice torbica, pa donosimo najbolji izbor mini torbica, a kad smo već u mini raspoloženju, pogledajte i kako se ove sezone nose minice. 

Beauty dio novog broja posvetili smo kosi. Bad hair day? Nema problema, kažu u vodećim kozmetičkim kućama, nudeći nam neke nove formule za kreiranje savršenog izgleda prema želji. Upravo one obećavaju kućnu jednostavnost i brzinu, prilagođenu užurbanom ritmu moderne svakodnevice. Zaboravite one krute gelove koji bi zamastili kosu nakon čega bi ona bila samo za pranje - new age proizvodi imaju jednu napredniju priču. S njima je lako, ne otežavaju kosu, a pritom je čine spremnom za oblikovanje i stiliziranje. Radi se o pastama, pjenama, puderima, pomadama, lakovima i kremama pod utjecajem novih tehnologija koje oživljavaju i volumiziraju kosu, čineći je pokretljivom i sjajnom. I što je najvažnije - dojam je prirodan i svilenkast.

Rubriku interijera posvetili smo tom divnom skandinavskom dizajnu interijera, a svi ljubitelji putovanja u našoj rubrici destinacija ove subote s nama mogu otputovati u Abu Dhabi.

Naslovnicu ovog broja krasi Dorin Lucija Bajzec, a kako je bilo na snimanju pogledajte u videu. 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0