Moda

Anamarija Asanović nakon poroda zablistala u D&G stilu

Novopečena majka dokazala je da je uvijek u koraku s najnovijim trendovima...

Mlada splitska dizajnerica Anamarija Asanović izgleda odlično nakon poroda, što je dokazala i na otvorenju novog splitskog puba Fabriqué.

 | Autor: arhiva arhiva

Novopečena majka zablistala je u veseloj svilenoj haljinici, koja neodoljivo podsjeća na komade iz Dolce&Gabbana kolekcije za ljeto 2016.

 | Autor: Dolce&Gabbana Dolce&Gabbana

Dizajnerica, koja je uvijek u korak s trendovima, dobro zna i da su dizajnerske torbice s logom u posljednje vrijeme doživjele veliki povratak - viđamo ih na celebrityjima, street stylericama... Ona je svoju Louis Vuitton torbu sa zlatnom kopčom uparila s cvjetnim ukrasom na glavi, koji podsjeća na dizajn Roberta Severa. Sever krune, tijare i trake za kosu obožavaju Hrvatice, a u posljednjoj kolekeciji Angie, dizajner je predstavio malo šarenije modele.

 | Autor: Fashion.hr Fashion.hr

Sličan cvjetni ukras onomu kojeg nosi Anamarija Asonović po pristupačnijim cijenama možete pronaći i u H&M-u, Asosu itd.

Teško je povjerovati da je simpatična Anamarija prije samo malo više od dva mjeseca rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu koju je dobila s partnerom Marinom Siriščevićem. Dok je još bila trudna, s nama je podijelila svoje omiljene outfite, a moramo priznati da će nam ipak malo nedostajati njezin odličan trudnički stil.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Photo: arhiva

Komentari 0