Life&style

Obožavatelji serije 'Tračerica' uočili su modni gaf na Blake Lively i ne mogu joj oprostiti

  • Serija Tračerica godinama je zabavljala mnoge dramatičnim zapletima, ali i modnim izdanjima protagonistica 
  • Obožavateljicama zato nisu promaknuli modni gafovi koji su se potkrali u petoj i šestoj sezoni serije 
  • Nedostatak jedne cipele ili trenirka navučena preko spektakularne haljine – nespretna su rješenja iz serije koja su sada postala viralna

Osam godina je prošlo od američke tinejdžerske serije koja se uglavnom fokusirala na živote privilegiranih tinejdžera s Manhattana a koja je mnoge prikovala uz male ekrane, što zbog dramatičnih zapleta u njihovim životima, što zbog modnih odabira koji su inspirirali mnoge. Fanovi ''Gossip Girl'' još se uvijek nostalgično vraćaju na najupečatljivije modne trenutke serije, ali sada u ulozi pravih modnih detektiva kojima baš ništa nije promaknulo. Tako su iz pojedinih epizoda izvukli modne gafove. A što su to pronašli korisnici TikToka koji su zaslužni što su ovi nespretni trenuci postali viralni?

Možda vas zanima Blake Lively i Ryan Reynolds prvi put su pokazali svoje treće dijete - evo što smo uspjeli doznati Rubrika Stars Stars

Naime, u jednoj od scena  glumica odnosno statistica nosi samo jednu cipelu. Radi se o petoj sezoni, točnije epizodi ''The Jewel od Denial, a glumica čija se cijela silueta ne može vidjeti, a nalazi se u kadru uz glumce Penna Badgleyja i Leighton Meester, pokušava balansirati na jednoj bosoj nozi i na drugoj na kojoj ima visoku potpeticu. 

@triciaerb3

Someone messed up ##gossipgirl ##xoxogossipgirl ##fyp ##foryoupage ##foryou ##tiktok ##explorepage

♬ original sound - triciaerb3

''Može li mi netko reći zašto ova žena nosi samo jednu cipelu? ''Žao mi je, ali što??!'', piše na objavi korisnice TikToka @triciaerb3. Mnogi su se našalili kako se vjerojatno radi o rezanju budžeta, dok su drugi nagađali kako glumicu nije bilo ni pretjerano briga za ovaj modni gaf kako se i ne vidi cijela u kadru. 

No, korisnica TikToka @skyehanamaikai primijetila je još jedan modni promašaj i to na jednoj od glavnih protagonistica serijala, zanosnoj Blake Lively koja je utjelovila lik Serene van der Woodsen. U četvrtoj epizodi šeste sezone serije, koja je prvi put emitirana 2012. godine, Serena oduševila pojavom u koraljnoj bodycon haljini branda Roland Mouret koju je iskombinirala uz visoke potpetice na gole noge. 

U kadrovima se pojavljuje u restoranu, a zatim sjeda za stol s Danom Humphreyjem, ali kada se na kraju scene ustane može se primijetiti kako glumica donosi donji dio crne trenirke koji je navučen preko donjeg dijela haljine i nogu. 

@skyehanamaikai

season 6 episode 4 😗

♬ original sound - skyehanamaikai

Tik Tok video koji prikazuje ovaj modni propust objavljen je krajem travnja a od tada je pogledan više od sedam milijuna puta. 

''Činjenica da sam seriju Gossip Girl pogledala tri puta i nisam primijetila....''jedan od tisuće komentara na ovaj otkrivajući video. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Da glumica nije skinula trenirku koja je grijala u pauzama između snimanja scena, nije primijetio nitko iz tima snimanja serijala, ali zato ovakvi propusti nisu mogli promaknuti vjernim obožavateljicama kojima je modni aspekt serije izgleda vrlo bitna stavka. 

Photo: imdb

Komentari 0