Life&style

Nakon uspješnog filma, stiže serija o Tomi Zdravkoviću. Evo kada ju možemo gledati

  • Toma, film o životu obožavanog jugoslovenskog kantautora Tome Zdravkovića, oborio je sve rekorde gledanosti na našim prostorima
  • Nakon filma, sada nam stiže istoimena serija koja će prikazati neke trenutke iz njegovog života koji u filmu nisu prikazani
  • Svi glumci koji su utjelovili važne uloge u filmu, uključujući i glavnog glumca Milana Marića, vraćaju se i u seriju
  • Pročitaj također: Krimi komedija sa Jonom Hammom, idealna za opuštanje, brzo se uspinje na Netflixovoj ljestvici

Nakon što je film Toma, o kantautoru i boemu Tomi Zdravkoviću, izazvao oduševljenje svih koji su ga pogledali i oborio rekorde gledanosti, stiže nam istoimena serija. Ova će serija kroz osam epizoda prikazati neke dijelove Tomina života koje nismo mogli vidjeti u filmu, a prva epizoda emitirat će se u utorak, 30. travnja u 20:15 sati na RTL-u. 

Svi glumci iz filma, uključujući Milana Marića koji je utjelovio ulogu samog Tome, vraćaju se i u seriju. No, broj likova će se dodatno proširiti s obzirom na to da je u seriji, za razliku od filma, najveći fokus na sve Tomine žene i njegov nesretan ljubavni život.

Upravo zbog Tomine zaljubljive naravi i nesretnih ljubavi, nastale su neke od njegovih najljepših pjesama koje i danas, desetljećima nakon njihovog nastanka, izazivaju snažne emocije. Jedna od tih pjesama je i Buket belih ruža koju je Toma posvetio Slavici, jednoj od svojih prvih ljubavi koju je tragično izgubio, a koja će biti otpjevana u seriji. 

Osim Tominih nesretnih ljubavi, dobit ćemo i mali uvid u živote nekih umjetnika s kojima se Toma susretao u svojoj mladosti, a to su glumac Zoran Radmilović, pjesnik Miroslav Antić (Mika) te pjevač Predrag Živković Tozovac. 

Baš kao i u filmu, glazbu za seriju je skladao Željko Joksimović dok režiju serije potpisuju Dragan Bjelogrlić i Zoran Lisinac. 

Photo: Screenshot/Youtube

Komentari 0