Beauty
Elemis Pro Collagen balzam za čišćenje lica

Ovaj kultni balzam za čišćenje lica kožu ostavlja savršeno čistom i blistavom

  • Kad je riječ o skincare rutini, a posebno o čišćenju kože lica nakon dugog dana nošenja makeupa i SPF-a, cilj nam je temeljito očistiti kožu proizvodima koji će ju njegovati te neće izazvati iritacije
  • Već godinama na popisu najbolji proizvoda s kojima upravo to možemo postići nalaze se i Elemis Pro-Collagen balzami za čišćenje lica
  • Ovaj skincare favorit, koji u proširenoj liniji dolazi u četiri formule, luksuzne je i meke teksture koja čisti kožu te ju ostavlja mekom, nahranjenom i blistavom

Jedan od glavnih dijelova skincare rutine, uz primjerice hidratantnu kremu je i proizvod za čišćenje lica, koji nam pomaže da s kože otklonimo makeup i nečistoće. Savršenu formulu idealne luksuzne teksture i opojnih aroma često je teško pronaći, a da je učinkovita te nježna na našoj koži. Ipak, jedan kultni proizvod koji beauty zajednica obožava već dugi niz godina te koji doista učinkovito njeguje i čisti našu kožu je Elemis Pro-Collagen balzam za čišćenje lica. 

Elemis Pro Collagen balzam za čišćenje lica | Autor: Instagram @elemis Instagram @elemis Foto: Instagram @elemis. Elemis Pro Collagen balzam za čišćenje lica

Elemis Pro-Collagen balzam formuliran je sa savršeno uravnoteženom količinom ulja i voskova te otapa šminku i nečistoće s kože lica te otkriva predivan ten koji izgleda zdravo i sjajno. 

Elemisov kultni balzam podatne je i meke teksture koja se pretvara u ulje, a u dodiru s vodom u duboko hidratizirajuće mlijeko. Osim luksuznog osjećaja koji pruža koži, iznimno je lak za korištenje u našoj skincare rutini.

Elemis Pro Collagen balzam za čišćenje lica | Autor: Instagram @elemis Instagram @elemis Foto: Instagram @elemis. Elemis Pro-Collagen balzam za čišćenje lica

Mala količina balzama prvo se umasira u kožu lica, gdje se pretvara u svilenkasto ulje, a zatim u dodiru s vodom dobiva nježnu teksturu hidratantnog mlijeka koje s kože skida sve ostatke makeupa i nečistoća. Nakon čišćenja, ostatke balzama možemo skinuti mokrom krpicom od flanela ili muslina, a rezultat će biti umirena, čista i blistava koža.

Uz prvu Pro-Collagen formulu, u Elemisu su razvijene još tri, među kojima svatko može pronaći onu savršenu za svoju kožu. 
Originalna formula, koja dubinski čisti lice, obogaćena je esencijalnim uljima lavande, eukaliptusa i kamilice, a posebno hidratizirajući Pro-Collagen Rose balzam za čišćenje lica sadrži delikatnu aromu ruže te ekstrakt engleske ruže.

Elemis Pro-Collagen balzam za čišćenje lica | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas. Elemis, Pro-Collagen balzam za čišćenje lica, (55,83 eur)

Možda vas zanima Garnierov serum za posvjetljivanje ima vojsku obožavatelja jer blistava koža i brzi rezultati koštaju samo 11 eura Rubrika Beauty Beauty

Elemis Pro-Collagen balzam za čišćenje lica | Autor: Notino Notino Foto: Notino. Elemis, Pro-Collagen Rose balzam za čišćenje lica, (56,00 eur)

Za osjetljivu kožu, posebno onu osjetljivu na mirise, postoji Pro-Collagen Naked balzam za čišćenje koji će biti osobito nježan i za oči prilikom skidanja maskare.

Elemis Pro Collagen balzam za čišćenje lica | Autor: Douglas Douglas Foto: Douglas. Elemis, Pro-Collagen Naked balzam za čišćenje lica, (58,89 eur)

Najnovija formula pridružena Pro-Collagen 3-u-1 obitelji je Pro-Collagen Green Fig balzam za čišćenje, sa sočnom aromom smokve i slatkog bergamota!

Elemis Pro-Collagen balzam za čišćenje lica | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Foto: Cult Beauty. Elemis, Pro-Collagen Green Fig balzam za čišćenje lica, (54,24 eur)

Možda vas zanima MAC ima prvi puder na bazi seruma! Inovativna formula koju su dugo razvijali napokon je tu Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @pure_indulgencebythesea

Komentari 0