Beauty

Ako trebaš izabrati samo jednu vrstu manikure ovo proljeće, neka to bude ova

  • Vrijeme je za buđenje iz zimskog sna i uživanje u trendu koji se vratio na velika vrata - pastelnim bojama
  • Manikure koje krase pastelne nijanse apsolutni su hit sezone, bile jednobojne ili šarene
  • Jedna se pastelna boja posebno izdvaja kao najveći hit 2024. godine

 

Baš kao i priroda koja se budi i sjaji najsjajnijim sjajem, tako i mi želimo zablistati u proljeće. Lepršave proljetne haljine, balerinke i sandale, proljetne jakne, statement sunčane naočale, svilene marame... sve to jedva čekamo nositi dok nas grije toplo sunce. Isto se odnosi i na nijanse ruževa i sjenila koje biramo, kao i manikuru koja će zasigurno završiti na pokojoj fotki na kojoj držimo cvjetni buket ili šalicu kave koju ispijamo s prijateljicama na terasi omiljenog kafića. 

Šareno buđenje iz zimskog sna

Glavni kriterij odabira manikure je definitivno da nam se sviđa kako izgleda, no isto tako volimo igru trendova i inspiraciju potražiti na noktima omiljenih zvijezda. Tako se ove proljetne sezone ne može ne zamijetiti da je jedan trend potpuno oduševio sve, a radi se o pastelnim bojama. Dok ih lako možemo vidjeti na krpicama i modnim dodacima, najviše se ističu upravo na noktima. 

Cijelu smo zimu uživale u tamnim i zagasitim nijansama ili mliječnim nude lakovima, pa smo skoro zaboravile koliko volimo pastelne plave, ružičaste, ljubičaste, narančaste... ma ne znamo koju više jedva čekamo izabrati! Pastelno ružičaste kao latice koje padaju s krošnji stabala izbor su s kojim ne možeš pogriješiti, a isto tako su siguran izbor lila tonovi i nebesko plave nijanse. Prisjeti se samo blueberry milk trenda koji je zaludio društvene mreže, i on ti može poslužiti kao inspiracija za novu manikuru. No jedna se pastelna nijansa posebno izdvaja.

 | Autor: Jana Nails Jana Nails

Najpopularnija boja sezone - peach fuzz

Sigurno već znaš kako zadatak odabira trendi boja godine još od 2000. ima Pantone, odnosno Pantone Color Institute. Njihovi stručnjaci, uzimajući u obzir brojne kriterije kao što su društvene prilike i trendovi koji se posebno ističu te godine, pomnom vijećanjem odabiru boju koja će obilježiti godinu, a za 2024. to je pastelna nijansa boje breskve - peach fuzz. Sama nijansa je opisana kao njegujuća, topla i umirujuća te da nam daje tako potreban dašak prirode.

Ova neodoljiva kombinacija pastelnih nijansi narančaste i ružičaste osvojila je sve - od dizajna interijera, pakiranja kozmetičkih proizvoda i same kozmetike, do modnih dodataka pa čak i automobila. Neizbježna je, tako, postala i kao hit manikura ovog proljeća. Korištena kao jednostavna jednobojna manikura ili kao podloga intrigantnom nail artu, s odabirom ove boje ne možemo pogriješiti. 

 | Autor: Jana Nails Jana Nails

Pastels are the new neutrals

Upravo su peachy nijanse jedne od brojnih pomno izabranih hit boja u Oh so pastel! kolekciji Jana Nails. Kolekcija je to u kojoj prevladavaju hladne, trendy pastelne boje, izvrsne za kombiniranje u vječnom ombre stilu ili kao pojedinačne, bilo u matt ili sjajnom izdanju, a zasigurno će obilježiti sezonu proljeće/ljeto 2024. Zaigrati se možeš i s dizajnom pa ih iskoristiti za kreiranje najljepših proljetnih motiva. 

Svaka manikura treba i jaku bazu koja će osigurati da u pastelnim bojama možeš uživati što duže te su upravo zato stvorene DuraGel hibridne baze koje dolaze i u pet najčarobnijih proljetnih nijansi - Lovely Girl, Blushy Cheek, Minty Kiss, Royal Veil i Misty Eye. Za sve ljubitelje praktičnosti, funkcionalnosti i besprijekornog stila, ove baze su prava poslastica koja će osigurati ne samo besprijekoran izgled noktiju, nego i nezaboravan glow tvog proljetnog stila.

 | Autor: Jana Nails Jana Nails

Vrhunska i kvalitetna manikura je uvijek u trendu

Dok se trendovi u bojama i dizajnu mijenjaju, ono što nikada ne izlazi iz mode je kvaliteta. To dobro zna Jana Dužanec, vlasnica brenda Jana Nails koja je svoje business carstvo izgradila od nule, a danas broji preko 5.000 vrsta proizvoda i prisutna je na tržištu u više od 25 zemalja s tendencijom širenja i stvaranja novih trendova. 

Jana Nails je brend koji se pomno i pažljivo testirao kako bi zadovoljio apsolutno svačiji ukus - svi JN proizvodi dolaze u luksuznim pakiranjima koja ne doprinose samo estetici, već i donose #signature JN iskustvo. Bez lažne skromnosti, poziva te da se uvjeriš u superiornu kvalitetu vrhunskog brenda, a jednom kada isprobaš Jana Nails proizvode, saznat ćeš zašto je baš toliko ljudi već dugi niz godina ostalo vjerno baš ovom brandu. Za više informacija i inspiracije, posjeti Jana Nails Instagram, Facebook ili TikTok profil. 

 | Autor: Jana Nails Jana Nails

Photo: Pexels

Komentari 0